Bruynzeel vloeren

Bruynzeel kent een lange historie als het om houten vloeren gaat, sinds 1897 is ze actief op deze markt. Kenmerk is de nadruk op kwaliteit en techniek, oplossingen voor zowel maatwerk op architect niveau als ook op privevlak. Er is veel kennis en knowhow in huis. Wanneer u op zoek bent naar creatieve en specifieke oplossingen voor uw vloer in uw bedrijfspand of uw eigen woning, is het aan te raden langs te gaan bij een van de vestigingen van Bruynzeel.

Voordelen van Bruynzeel parket:

* Er is veel kennis in huis mbt houten (parket)vloeren.
* Gratis parketboek van Bruynzeel beschikbaar: Parketboek aanvragen
* Er is een uitgebreid assortiment aanwezig, o.a. ook geluiddempend parket. Laat u goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Wat bij de ene zaak niet kan, omdat er standaardparket wordt verkocht, kan vaak bij Bruynzeel wel.
* De parketvloeren worden door de specialisten zelf gelegd. Zelf aanleggen is niet mogelijk.
* Er zijn veel maatwerk mogelijkheden: De slogan ‘dat kan niet’ kennen ze niet bij Bruynzeel. Wanneer u iets specifieks zoekt voor uw eigen woning of bedrijfspand, kan het goed zijn met de specialisten van Bruynzeel te praten in de diverse vestigingen (zie onder).
* De nadruk ligt niet zozeer op de prijs, maar wel op de kwaliteit en duurzaamheid van de houten (parket)vloer.
* Het hout voor de (parket)vloer bij Bruynzeel komt uit duurzaam beheerde bossen.
* Bruynzeel heeft naast de online winkel waar u ook onderhoudsmiddelen kunt bestellen of een offerte voor renovatie kunt aanvragen ook vestigingen in verschillende plaatsen verspreid over het land: Amsterdam Apeldoorn Den Haag Eindhoven Groningen Roosendaal (hoofdvestiging) Rotterdam Utrecht Velp Zwolle

Heeft u zelf vloerbedekking ervaringen met bovenstaande bedrijven en wilt u die met ons delen? Mail naar info@vloerbedekking.info met uw ervaringen. Wij plaatsen deze op de website. U maakt daarmee kans op 50 euro!

Bruynzeel parket