Carpetright vloeren

Carpetright is een grote speler op de vloerbedekking markt. Carpetright biedt vloerbedekking al meer dan 20 jaar aan met meer dan 700 winkels. U kunt bij ze terecht voor laminaat, voor tapijt, vinyl, parket, deurmatten, voor ondertapijt, plinten en vloeraccessoires…

Als u dat wil, zorgen ze ook voor levering en plaatsing van uw vloer.

Sterke punten van vloerbedekkingen bij Carpetright:

1) U krijgt gedegen advies van specialisten.
Alle werknemers van Carpetright volgen regelmatig producttrainingen en blijven continu op de hoogte van de laatste trends op vloerengebied. Zij kunnen u dus altijd adviseren over welk type vloer het beste bij uw wensen past.

2) De laatste trends op het terrein van vloeren, vloerbedekkingen en tapijt.
Evenals traditionele en klassieke vloeren biedt Carpetright ook betaalbare vloeren volgens de laatste trends. Dit jaar brengt een trend van extra brede en lange laminaatplanken. Er is een zeer ruim assortiment aan modekleuren en mode-ontwerpen beschikbaar in het ruime assortiment aan vinylproducten.
Vloerkleden zijn de finishing touch voor elke vloer en u vindt veel aanbod in uw plaatselijke Carpetright-winkel of online.

3) Vloeren voor elk budget aanwezig.
Carpetright biedt een zeer ruim assortiment aan laminaat, vloerkleden, tapijt en vinyl in alle prijsklassen om aan alle mogelijke wensen van klanten tegemoet te komen.
Vanwege het grote aantal winkels (ruim 700) is er door gezamenlijk inkoop maximaal voordeel voor de klant. Carpetright berekent de kortingen door in onze prijzen zodat de klant ervan profiteert.

4) Plaatsing door professionals.
Het vereist veel vaardigheden en ervaring om de vloer die u gekozen hebt professioneel te leggen. De klant kan gebruik maken van Carpets plaatsingsservice. Dat betekent dat een professionele stoffeerder het werk zal doen. Al de stoffeerders van Carpetright zijn vakkundig en werken volgens scherpe richtlijnen.

5) Snelle en flexibele levering afhankelijk van de persoonlijke wensen.
Bij Carpetright kunt u kiezen uit honderden producten die ze op voorraad hebben. De klant kant het vandaag kopen en meteen meenemen! Daarnaast kan Carpetright er voor zorgen dat de vloerbekleding bij de klant thuis wordt bezorgd voor een prijs vanaf € 35,00. De prijs is afhankelijk van waar de klant woont. Of de klant kiest in de Carpetright-winkel uit één van de stalen voor een nieuwe vloerbekleding, gewoonlijk bezorgd binnen 14 dagen.

6) Gratis opmeten en gratis offertes.
Wanneer de klant een nieuwe vloer heeft gekozen, komt Carpetright graag thuis om een gratis meting te doen. Dit verzekert de klant ervan dat wanneer het op de vloer aankomt, er een maximale kostenefficiëntie en een minimale verspilling is.

Daarnaast heeft Carpetright ervaren en professionele schatters die een gratis offerte opmaken voor plaatsing door professionele stoffeerders.

7) Laagste prijsgarantie.
Carpetright doet alles wat in haar macht ligt om ervoor te zorgen dat klanten blijven (terug)komen. Daarom is er bij Carpetright, of de klant nu vinyl, laminaat, tapijt of een vloerkleed bij ons koopt, de laagste prijsgarantie: Als de klant binnen 28 dagen na aankoop van de vloer, diezelfde perfecte vloer tegen een lagere prijs ziet in de winkel van ??n van de concurrenten, dan betaalt Carpetright het verschil terug!*

* Alle aanvragen worden gecontroleerd en betaald via ons hoofdkantoor. Prijsvergelijking is alleen toe te passen op andere retail outlets en niet op producten, gevonden bij internetaanbieders

Heeft u zelf vloerbedekking ervaringen met bovenstaande bedrijven en wilt u die met ons delen? Mail naar info@vloerbedekking.info met uw ervaringen. Wij plaatsen deze op de website. U maakt daarmee kans op 50 euro!

Carpetright vloerbedekking