Goedkoop laminaat

Goedkoop laminaat wordt veelal in bouwmarkten en low-budget winkels aangeboden. Er is voldoende goedkoop laminaat aangeboden maar let op! Goedkoop kan duurkoop zijn!

DE GROOTSTE AANBIEDER

FLOORSTORE is de grootste aanbieder van goedkope laminaat vloeren. Met het aanbieden van een uitgebreid assortiment slaagt men er goed in alle producten naar verschillende soorten woningen en situaties aan te passen.

PRAKTISCH

Een goedkope laminaatvloer is een praktische, veelzijdige en rendabele oplossing voor alle ruimtes in het huis, waaronder veel belopen gebieden zoals woonkamers en keukens. Niet alleen is een laminaatvloer betaalbaarder dan andere vloersystemen, is het ook veel gemakkelijker schoon te houden, is bestand tegen schade en is uitzonderlijk duurzaam

goedkoop-laminaat

LAMINAAT EN GEZONDHEID

De goedkopere laminaatvloer is vaak gemaakt van melaminehars en een product gemaakt van formaldehyde. Er is in de wereld een groeiende bezorgdheid over de luchtkwaliteit in huizen na de introductie van vluchtige organische stoffen uit bouwmaterialen gemaakt met formaldehyde. Sommige laminaatfabrikanten maken gebruik van een chemisch proces om de formaldehyde-uitstoot te verminderen en te neutraliseren gedurende de gehele levensduur van de vloer. Dit zijn uiteraard niet de goedkoopste laminaat vloeren maar beginnen bij een gemiddeld prijsniveau.