Kwantum vloerbedekking

Kwantum

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Belgie. Ze is onderdeel van Macintosh Retail Group.

Kwantum heeft zowel een uitgebreide website als ook ongeveer 100 zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties.
Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf.
Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis.
Kwantum biedt de laagste prijs, 365 dagen per jaar, evenals een verrassend complete service. Niet iedereen is even handig of heeft genoeg tijd om zelf gordijnen te maken of vloerbedekking te leggen. Daarom zorgt Kwantum ervoor zorgt dat gordijnen kant-en-klaar worden gemaakt, zonwering op maat wordt gemaakt en dat vloerbedekking goed en vakkundig wordt gelegd. Onze medewerkers in de winkel zijn vakkundig opgeleid en helpen de klant graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw woonwens. Van het stofferen (confectioneren van gordijnen tot het leggen van vloerbedekking) en inrichten van het huis tot het decoreren en onderhouden van je leefomgeving.

Kwantum vloerbedekking

Kwantum is een grote speler op de vloerbedekking markt. Er zijn meer dan 300 soorten vinyl, tapijt, laminaat em tapijttegels. Ook worden er ruim 200 verschillende vloerkleden aangeboden via Kwantum.Jarenlange ervaring, veel vestigingen en een duidelijke filosofie geven bij het zoeken van vloerbedekking bij Kwantum de volgende voordelen:* Veel keuze in soorten vloerbedekking:
Tapijt is er in alle kleuren en verschillende materialen en poolhoogtes. Het is geluidsdempend en warmte-isolerend. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Laminaat is vandaag de dag in verschillende kleuren en decors, passend in bijna ieder interieur. Het is gemakkelijk zelf te leggen en naar gelang de dikte van de toplaag buitengewoon duurzaam.

Vinyl kent een groot aantal kleuren en dessins. Het is makkelijk schoon te houden en goed bestand tegen water. Vinyl is dus ideaal voor de keuken of een kinderkamer.

 

* Voor iedere kamer een passende vloer
* Laminaat wordt aangeboden in allerlei variaties:
Kleuren laminaat bij Kwantum: Ahorn, Eiken, Licht eiken, Eiken Grijs, Taupe, Antraciet, Eiken Wit, Wit, Beuken, Grijs, Zwart,Donker eiken,Hout divers
Laminaat in verschillende dikten: 0.45 cm, 0.80 cm, 1 cm, 0.60 cm , 0.9 cm, 1.3 cm, 0.70 cm, 0.90 cm, 1.30 cm, 0.8 cm.
Laminaat te gebruiken voor verschillende doeleinden:Intensief huishoud.gebruik – Intensief huishoudelijk gebruik – Normaal openbare ruimte – Slapen & Wonen (normaal gebruik) – Vloerverwarming – Anti-statisch – Intensief huishoudelijk gebruik & Licht openbare ruimte

 

* Ook kunstgras wordt te koop aangeboden bij Kwantum.
* Variabele vloerkleden.
* Regelmatig acties in de winkels mbt gratis opmeten en gratis leggen van vloerbedekking. Vakkundig personeel, een goede service maakt het compleet. Wilt u het echter zelf doen, ga uw gang. Online tips bijvoorbeeld voor het aanleggen van laminaat ontbreken niet.
* U kunt (nog niet online) via de vestigingen van Kwantum een Karpet op maat te bestellen:
een unieke karpetoplossing voor elke ruimte
elk aantal karpetten mogelijk
elke afmeting mogelijk (tot een maximum van 390cm breed i.v.m. snijverlies)
keuze uit alle bij Kwantum bestelbare tapijtsoorten
keuze uit rechthoekig, vierkant, rond of als loper
voor minimale meerprijs een 2e of 3e karpet, loper of deurmat erbij
eenvoudige prijsberekening
u betaalt gegarandeerd de laagste prijs. De laagst aangegeven prijs in de winkel of op onze website wordt gehanteerd.

* Altijd een voordelige prijs

Heeft u zelf vloerbedekking ervaringen met bovenstaande bedrijven en wilt u die met ons delen? Mail naar info@vloerbedekking.info met uw ervaringen. Wij plaatsen deze op de website. U maakt daarmee kans op 50 euro!