Parade Tapijt vloerbedekking

Parade Tapijt vloerbedekking is ruim 200 jaar een specialist in tapijten vloerbedekking voor de consumentenmarkt en een van de marktleiders op dit gebied. Het biedt een enorm assortiment aan zodat u vrijwel altijd slaagt. U kunt profiteren van professionele vakkennis in advies o.a. op het gebied van kleur en stijl, maar ook bij de aanleg in huis.

Parade Tapijt voordelen:

* Veel aanbod van tapijt ook op 500 centimeter zodat er minder kans is op naden.
* Er is een compleet productenaanbod in de breedte en diepte met veel kleur- en stijlvarieteit zodat u vrijwel altijd slaagt.
* Er is weinig slijtage en een langere levensduur door het Parade Ondertapijt. Dit is eveneens goed te gebruiken bij het bekleden van trappen. De rubberen ondergrond zorgt voor voldoende grip en stabiliteit.


* Parade Tapijt gelooft in de eigen producten en biedt daarom een goede garantieregeling: Ze geeft naast de gebruikelijke en wettelijke garantietermijn van zes maanden zeven jaar extra garantie op overmatige slijtage van de producten, verankering van de rug van het tapijt en verankering van de pool, enkel en alleen als deze het gevolg zijn van een fabricagefout.
* Veel tapijten van Parade Tapijt zijn ook bruikbaar voor vloerverwarming.
* U kunt bij Parade Tapijt uw eigen karpet ontwerpen.
* Parade Tapijt heeft een bewuste keus gemaakt voor polyamide voor toepassing in haar tapijten. Dit type garen heeft de beste eigenschappen: Het is sterk, lichtecht, elastisch en antistatisch. Bovendien brandt het niet gemakkelijk, wat de veiligheid ten goede komt.

Heeft u zelf vloerbedekking ervaringen met bovenstaande bedrijven en wilt u die met ons delen? Mail naar info@vloerbedekking.info met uw ervaringen. Wij plaatsen deze op de website. U maakt daarmee kans op 50 euro!

Parade Tapijt vloerbedekking