Veelzijdig vloeren aanbod op Topvloeren.com

Topvloeren.com is een vloerenwinkel met winkels in Waalwijk, Beuningen, Amersfoort en Veenendaal. Laatst bekeek ik uit eigen interesse de website van Topvloeren waar staat dat zij de grootste laminaat-, tegel- en parketspecialist van de provincie Utrecht zijn. Als je bij het producten aanbod kijkt zie je duidelijk dat ze een grote collectie hebben van grote en bekende vloer merken.

Naast top vloeren ook vloerverwarming


Volgens Topvloeren.com leveren zij altijd de beste service en een goed advies van professionele en klantvriendelijke medewerkers. Een goed advies is natuurlijk erg belangrijk, wanneer je een nieuwe vloer wilt leggen. Ik zag dat onder elke vloer van topvloeren een vloerverwarming mogelijk is. Deze kun je laten installeren door Topvloeren partner JK Vloerverwarming.

Het producten aanbod van Topvloeren is groot. Zo leveren zij laminaat, massieve vloeren, lamelparket, tegels, PVC en vinyl. Wil je in je gang ook je trap aanpakken? Dan biedt Top Vloeren ook een traprenovatie dienst aan. Hierbij renoveert Topvloeren.com de trap met hoogwaardig eikenhout, afkomstig uit eerlijke en duurzame bosbouw.

Topvloeren korting in Waalwijk, Amersfoort, Veenendaal en Beuningen


Topvloeren heeft regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen. Deze kun je ook online terugvinden per vestiging (Beuningen, Waalwijk, Amersfoort of Veenendaal). De kortingen gelden voor allerlei vloeren van bekende merken als Quick Step, Berry Floor en Balterio. Tijdens sommige acties biedt Topvloeren.com ook gratis plinten, montage en ondervloeren aan.

Heb je een bepaalde soort vloer, of een vloer van Topvloeren.com? Op de website kunt je zien hoe en waarmee je deze het beste kunt onderhouden. Maar ook voor de klussers is er voldoende informatie te vinden. Want op de website van Top Vloeren staan praktische zelflegtips beschreven. Met de handige instructievideo is het leggen van vloeren nog makkelijker.

Meer informatie over Topvloeren.com


Voor meer informatie over Topvloeren en de vestigingen in Amersfoort, Veenendaal, Waalwijk en Beuningen kun je terecht op de website of in de winkels zelf.