Laminaat voor kantoor

Laminaat voor kantoor vraagt om eigen afwegingen. U leest er meer over.

PROJECT LAMINAAT

Gaat het bij nieuw laminaat voor uw kantoor of voor zakelijke doeleinden om een tijdelijk project, of gaat het bijvoorbeeld om renovatie of nieuwbouw van uw kantoor voor meerdere jaren? Dat maakt een belangrijk verschil in de afweging van factoren welke (soort) laminaat voor u het meest geschikt is.
Wat betreft kantoor:
* Is het kantoor het visitekaartje van uw bedrijf met veel gasten als potentiƫle klant of als stakeholder? Dan kiest u voor vloerbedekking die ondersteunend is aan de uitstraling van het kantoor en de boodschap van uw bedrijf.
* Staan er zware apparaten of voorwerpen in het kantoor die regelmatig verplaatst moeten worden? Denk dan aan een project laminaat die tegen zware belasting kan en duurzaam is.
* Verkoopt u producten die passen in een huiselijke sfeer, zorg dat het laminaat bij die huiselijke uitstraling past als het gaat om productdemonstratie op kantoor. Parket en laminaat zijn daarvoor goed geschikt.
* Is het kantoor vooral de plaats van waaruit uw medewerkers hun werk doen, dan is het goed met hen te overleggen wat praktisch voor hen is.

BINNENHUIS ARCHITECT

Zeker als het gaat om nieuwbouw van een kantoorpand is het goed om niet alleen een architect voor de bouw erbij te betrekken, maar ook is het aan te bevelen een binnenhuisarchitect in te schakelen. Deze heeft de nodige kennis en ervaring, maar ook inzicht in de do’s en dont’s van kantoor laminaat.

Het voorkomt de veel voorkomende situatie dat de buitenkant van het gebouw vanuit een bepaald idee of concept is opgebouwd, maar dat er over binnenkant, inrichting en laminaat niet of nauwelijks is nagedacht.

Laminaat voor kantoor