Vloerenforum

Voor alle vragen en opmerkingen over vloeren of vloerenaanbieders zijn er verschillende forums op het internet te vinden. De meest overzichtelijke en actieve vind je hier Naast dit forum heeft ieder merk tapijt, laminaat en parket natuurlijk zijn eigen website waar veel informatie te vinden is.

De informatie van vloerenfabrikanten is doorgaans niet onafhankelijk en de informatie op de diverse interner forums is dat over het algemeen wel. Ook kun je het forum van Tros Radar veel over vloeren aanbieders vinden. De informatie bij dit forum gaat heeft meer betrekkning op vloeren winkels en gaat in mindere mate over vloerenmerken en -producten.

KIJK OP VLOEREN

Ook is er een onafhankelijk discussieforum te vinden op www.kijkopvloeren.nl hier dient men zich wel voor aan te melden maar men heeft dan toegang tot een zeer uitgebreide database van prijzen en consumentenervaringen bij de grootste aanbieders van Nederland. Zowel de individuele winkels en ketens als de internet aanbieders van laminaat en parket worden hier beoordeeld.

BLIK OP VLOEREN

Ook blik op vloeren is net als kijk op vloeren een onafhankelijk forum waar leden hun ervaringen delen over parket en laminaat. ook zijn hier veel specialisten te vinden die net als op vloerenforum.com en kijkopvloeren.nl hun kennis delen met consumenten.